Rania N Firman Diaries....

By: Aida Olwitz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 7-Dec-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Di hari raya puasa....2008

 
 
 
View all 6 photos...
Dah lama saya tak update fp nih... mmg malas n bz jerk!! nih kebetulan cuti sekolah buat2 la free wpn jadual musim cuti adalah terlalu padat.Sampai nak balik Kedah pon sempat 4hari jer, tu pun balik raya haji.....lepasa nih sambung dgn keje2 yang sngaja cari utk ilangkan boring sementara nak buakak sekolah.. star 16hb nih dah masuk kelas menjahit... konon2 nak jahit baju sendiri lah nanti... hehehhe.. ok enjoy da pic for the last hari raya walaupun sok dah nak raya haji... heheheh.....

gambar2 kat sisni kurang memuaskan sobab amik dgn hp cam jerk!!!

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA....





Friday, 5-Dec-2008 13:00 Email | Share | | Bookmark
Anak teruna ku...

deman masa nih..
 
 
View all 6 photos...
Dekman @ firman muttaqeen in year 2008.... the notty boy of the year...dekman niih payah sket nk bergambar....so tak byk sgt gambar die...



Friday, 5-Dec-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Anak dara ku.....

 
 
 
View all 5 photos...
Wajah-wajah ceria Rania Naureen utk tahun 2008.....ada byk lagi tapi maleh eden nak upload berjam2 pasai byk sgat!!!



Thursday, 4-Dec-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Banjir di tempat kami....

 
 
 
View all 4 photos...
Baru2 nih banjir besar di tumpat... tapi taklah seteruk tahun lepas.....masa nih kami balik kg papa nak anta nasik kat tok umi rania n man.. terpaksalah naik sampan samapi depan umah....hehehe... gayat jugak takut terbalik....nih lah 1st experience aku nak sampan....tahun lepas tak sempat naik...hehehe





Thursday, 30-Oct-2008 11:49 Email | Share | | Bookmark

 
 
Momen-momen bersama anak2 murid ku di sekolah.....nih masa art class.... gunting2 kertas suh depa tampal jd gambar harimau.....bukan senang nak mengajar kelas pendidikan khas mcm nih.... macam2 dugaan ada.....ada time nak marah..suka...geram.. tp bila pk2 balik alangkah baiknya aku mengajar kanak2 istimewa ini.....tp mmg sonoklah....walaupun ada org yg tak suka......tp alhamdulillah pahala yg berlipat ganda bila berdepan dgn kerenah insan-insan teristimewa ini..........



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net