Rania N Firman Diaries....

By: Aida Olwitz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 30-Mar-2008 15:57 Email | Share | | Bookmark
Ganu lagi......10032008-12032008

 
 
 
View all 24 photos...




hi sume...dah lama aku tak upload kat sini..ermmm adalah lebih kureng 3bulan... hahhaha maleh tul..

Entry kali nih pasai kami pi holiday kat Ganu lagi 3D2N...Tempat paling menarik jalan kali nih pi Masjid Kristal.. best gak kat sini tapi baru 80% boleh dikatakan siap... byk lg replika masjid2 dunia yg blm siap dicat.. tapi kira ok la ada mini theme park kat situ.. mmg sesuaaii sgt utk kanak-kanak2 jer...

Tapi kalau dgn Rania n Firman nih tak siap lagi pon habis satu playground kat sini depa main tak kira lah janji dpt main.....ajak balik pon taknak dah... tu lah paling maleh nak bwk depa pi main kat playground camtuh..

So leh la tgk pic2 yg kira agak clear jugakla wpn kamera tuh dah jatuh berkali2 dibuat cam menan jer oleh budak2 berdua nih... heheheh....









Thursday, 27-Dec-2007 17:43 Email | Share | | Bookmark
serba sikit gambar kawin m.lang...

 
 
 
nih baru sket... malas nak upload ler!!!


Thursday, 27-Dec-2007 16:43 Email | Share | | Bookmark
Jalan2 Zoo Napoh...

 
 
 
View all 20 photos...
Hari nih kami p jalan kat zoo Napoh..@ Lye Huat Garden.... Sajala tak tau dah nak pi mana setelah sepuluh hari sepuluh malm bertungkus lumus dgn kenduri m.lang....... 15 minit ja dr umah..... pic kenduri m.lamng lenkali la upload dah tak larat..





Monday, 26-Nov-2007 05:19 Email | Share | | Bookmark

ada byks lagi gambar raya..malas tul nak upload la...... awat tatau..dah samapi tahap malas dah nih.. ditambah dgn mood pon kurang.. so tggu next time laaa....nih nak pi cari accersories hntaran maklang dulu.... cbuk dgn nak kenduri lagi la...mcm2 la...


Monday, 26-Nov-2007 04:47 Email | Share | | Bookmark
Gambar raya 2007

 
 
 
View all 6 photos...



Raya dah lepas sebulan dah...ari nih baru dpat upload...i'm very2 busy.... kalah PM isk!!
Sedih tul gambar2 nih sumer tak dpt di edit dgn baik pasal software tuh dah tak de..cari cd pun dah ilang.... geramm tul!! dah la camera pon mcm mengong jer...mmg sungguh blur la gambar... pakai kamera hp pon 2x5 jer..takper la janji ada gambar raya kan??

Raya tahun nih kami beraya kat umah Kedah... raya haji nih pon raya Kedah lagi pasai maklang Rania nak kawin... So enjoy da' pic.......

Susah tul nak amik gambar sefamily pasai anak2 mama nih tak reti dok diam..so mmg takdak la gambar b4..takat gmbr b3 gilir2 tuh adala.... depa nih asyik nak main jer..pueh tangkap nak amik gambar.. last2 mama n papa jer posing 22...


[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net