Rania N Firman Diaries....

By: Aida Olwitz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 2-Jul-2007 04:40 Email | Share | | Bookmark
DarulAman Park : Part II

 
 
 
View all 6 photos...
Ps wif mama, adik n kakak...luv u all...


tak suka nya pic nih nampak sgt aku dah gemXXkk!! uarggh!!





Monday, 2-Jul-2007 04:24 Email | Share | | Bookmark
DarulAman Park : Part I

 
 
 
View all 6 photos...
Last week papa bawak kitaorg jln2 kat DarulAman Park. Since dah 2 minggu tak jumpa papa, so sonok gak skali skala santai mcm nih..papa sekarang sibuk dgn kursus dia, dah dekat 2 bulan kami kat Kedah n 2 minggu skali papa balik jumpa kami..."Wennndu papa" ayat kakak ari2 sebut rindu kat papa... but next week papa dah nak abis, then we turn back to klate as usual life...sonoknya dapat balik umah sendiri....





Saturday, 30-Jun-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Adik n kakak....

 
 
 
View all 6 photos...


Monday, 25-Jun-2007 13:18 Email | Share | | Bookmark
Badan kakak sakit!!!

 
 
 
kakak tak reti dok diam sgt..last2 jatuhla...abih calar badan anak mama sorang nih..sket jer pon..tp bila tnya sakit ker tak, nangis mcm le luka besar sgt. Then ajak p spital menjerit2 taknak..huhuhu..cian akak...nanti2 panjat pokok nyioq lak erk!!!


Ni lah badan saya yg calar tuh......


sakit-sakit pun nak posing lagi....tu pooh mama dolu2 hehehe..


kami 3 beradik....


Monday, 25-Jun-2007 13:04 Email | Share | | Bookmark
Adik masuk gua....

 
 
 
Dekman nih makin hari ada jer xtvt dia..tgkla nih tau2 ada projek baru mencari harta karun dlm gua....isk!!! Makteh sempat lak snap aksi2 Dekman mencari harta karun....


aksi-aksi dekman yg nak gigit2 jer!!!


selamber jer bila dah kuar dr gua kecik...


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net