Rania N Firman Diaries....

By: Aida Olwitz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 24-Dec-2006 02:22 Email | Share | | Bookmark
Lepak-lepak di Kuala Perlis....

 
 
 
View all 6 photos...




Saturday, 23-Dec-2006 14:25 Email | Share | | Bookmark
Mari main air....

 
 
 
Syoknya kanak-kanak ribena nih bila dapat jer masuk dlm air..sampai sejam pon takper lagi..tak reti2 nak sejuk. tuh kalau ajak masuk umah mulalah taknak..tak reti-reti nak puas dgn air..sehari 3-4 kali dok mandi...







Friday, 22-Dec-2006 02:25 Email | Share | | Bookmark
Buaian tradisional...

 
 
Rania kalau dah dok kat buai nih mmg taknak turunle...dah lah tu siap suh org nyanyikan utntuk dia lagi...lepas satu lagu, lagu lain. Kalau tak kena dgn lagu dia suka, mulalah mengamuk...



Thursday, 21-Dec-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Adik Man encem.....the encem boy...

 
 
 
Muaaahhh!!! geramnya mama kat adik encem [nickmanja] nih...siang2 main tak ingat...malam jer punyalah seksa nak tidoq..sejam skali mesti merengek...sampai mama n papa tak penah cukup tidoq dgn adik encem tiap2 malam.... nasib baik mama tak keja....yg kesiannya papa lah.. dah la keje pastu nak kena bangun tengokkan adik lagi..lepas nih, new year mama dah start keje semula, entahlah taktau mcm mana..sure ngantuk, dahler papa takder disisi lagi..Mama keje kt KL, papa kat Kltn... balik mcm asal... sedihnya dok jauh2 lagi...takper nnti papa dapatlah transfer balik KL lepas abis kursus... Papa jgn sedih2 ya.. we'll gonna miss u olwitzzzzzzzz!!!!


Wednesday, 20-Dec-2006 03:04 Email | Share | | Bookmark
Kakak mama yg bucuk....

 
 
kakak nih pulak sekarang dah pandai bercakap wpn ada la yg pelat2.....mama ajaq dia bhsa Kedah heheheheh..Dilarang sama skali kecek kelate..nnti jd mek klate susoh!!!
yang bestnya tiap2 kali tengok jer mama mesti panggil "MAMA! MAMA!" Tok kata panggey mcm katun Skinchan jer...mana taknya suara kakak kan ala2 serak2 basah gitu!!!


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net