Rania N Firman Diaries....


My name: Aida Olwitz
My Fotopage: http://aidaolwitz.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
mama adee
Latest entry:Adee n cousin Zhariff
View this Fotopage entry
Madam Awin
Latest entry:Jalan-Jalan..
Kebetulan aku kena pi kursus kat Bukit Merah..jadi bawakla skali dengan famili semua..kebetulan plak ari aku pi tu ada kes tembak antara penjenayah dengan polis la plak..kawasan otel aku tuh kena kuarantin.dalam kul 8 malam baru dapat masuk area tuh..nasib baik selamat, risau gakla kan.. For the first time Rifqi pakai baju mandi yang akak aku belikan..dah ketat sket kat area perut..and for the frist time gak dia mandi kolam..sampai sekarang ni asyik teringat nak mandi kolam aja...angaula tuh..ehehhehehe.... View this Fotopage entry
Sara Aaesha and Mummy
Latest entry:ChomelCraft Giveaway
meh la join.. utk info lebih lanjut sila jenguk http://chomelcraft.blogspot.com View this Fotopage entry
Mama Adam Muzairul
Latest entry::: We Back ::
let's photo talk 1st View this Fotopage entry
anaidrun anaidrun
Latest entry:Hari Kuarga
Hehehehe ini hari kuarga versi Deeza's family. Apa lagi kalo tak g karaoke. Lama tak spent time sesama. Kalau nk g wayang si Najla tecit sgt nk bwk...satu, dia sker menjerit, kedua sejuk amat. View this Fotopage entry
SHaHaQiLiF FaMiLY
Latest entry:RaYa KoRBaN YG LePaS....
SInce gambar pun tak banyak...so enjoy the cow's pic..hehehehhe...berkorban besar tau lembu ni...alhamdullillah....semua berjalan ngan lancar.... 8-) upacara akad menyerahkan tugas kepada pak lang man untuk sembelihkan lembu itu... View this Fotopage entry
jue azman
Latest entry:lama tul tak update FP!!
hehe...sudah lama tinggalkan FP ni. Asyik Facebook jer. So, hari ni saya terlebih rajin nak updatekan FP ini yang dah berhabuk. Azwa Safrina Hari2 tgk CD Barney and Pocoyo. (hehe..itu jer yg ada pun). Tapi ada satu mlm tu dok melalak sb nak tgk citer Elmo. Pening aku dok pujuk dia sb mana ada CD Elmo. Itu dia tgk kat channel Playhouse Disney..Aisehh..kene lah aku cari CD Elmo. Dia makin manja giler. Tau jer aku nak marah, dia cepat2 cari daddy dia. Dia skrg ni sibuk nak gi sekolah. Aku takmo antar lag... View this Fotopage entry
shahida jamaludin
Best la www.photofunia.com ni. Takyah pening2 nak guna photoshop. View this Fotopage entry
Ummi n Papa
Latest entry:Salam AidilAdha ...
--^--<@ @>--^-- Love Me Forever Kits by Sara~ http://sweetblossomdesigns.blogspot.com/ & Photo Mask ~ Velkommen Salam AidilAdha buat semua yang mengenali...InsyaAllah, esok kami sekeluarga akan bertolak pulang ke Kota Bharu utk menyambut AidilAdha di sana.. Percaya atau tidak, inilah kali pertama kami akan menyambutnya di KB sejak berkahwin.. $-) Reason ? 1st time sambut di Sabah, pastu every year kat Kedah sbb xdapat cuti kan.. Last year baru masuk dlm cuti skolah tp dah banjir pulak.. Ni pun dok ... View this Fotopage entry
norashikin kamal
Latest entry:GC Giveaway!!!
Dah lama saya tak update fotopages ni.. Lama sgt2 smpi Arlia nak masuk setahun dah... Sama lah mcm Girl Charms saya pun lama tak update dah!!! So sapa2 yg berminat nak pakai baju saya jahit leh visit http://girl-charms.blogspot.com(Girl-Charms) and join k!!! Apa giveaway dia??? A pair of trousers and blouse..patch work..menarik kan???heheh CEPAT!! CEPAT!! View this Fotopage entry
Salwa Shariff
Latest entry:Aidilfitri 1429H
at last! berjaya jugaks mommie update entry raya this year.. kepada kwn2 yg dok igt mommie malas pasal yaya nak dapat adik.. ahaks!.. salah daaa...mmg mommie teramat malas! raya this year biasa biasa jer.. x brapa nak meriah mana pung.. pasal mommie rasa kejap sgt balik kg.. kalo ikut plan mmg lama.. tp dah nak kena bukak jahit yaya day b4 raya tuh.. so, mmg lambat la sampai kg.. x sempat nak bukak posa ngan wan& atuk kat penang ngan tok kat kedah.. tapi oklah. at least dapat gaks mommie raya ju... View this Fotopage entry
fadhliabas fotopages
Latest entry:Kelas 4 Pengajian Islam Sastera Ikhtisas (3 Ogos 1999)
Berdiri atas dari kiri: Adilly Amirudin, Fakhrul Anuar, Sazali Aikhsan, Zekreen Azmer, Syazali Sarbini, Shahrul Nizam, "Wak Jow", Fauzi Bassar, Hafiz Hadi, Norul Hisyam. Berdiri tgh dari kiri: Ilya Yasnorina, Rohana Jalil, Hazila Hamzah, Fauziah Razak, Ainul Hana, Syazwani Dyana, Norazrine Razak, Nazreen Sahar, Mariyah Shaari, Arfa, Baiti Ismail, Nur Ju Azhani Duduk dari kiri; Shamil, Naaim, Faraein, Ahmad Syihan, Khairul Syakirin, Ustazah hamidah Ismaun, Firdaus Fariruddin, Fikri, Fadhli Abas, Adib... View this Fotopage entry
ZULIAENA HUSIN
Latest entry:Irene & Haziq Besday BASHHHHH 2008'
Salam.......first of all....alhamdulillah.....our besday celebration this year goes well and fun. Thanx to everybody who came and not forgetting to those who gives presents. Special thanx to my frenz... Lynn and Hana coz helping me on planning the party......to Pn Atut...for ur free make up.....to my Bro n Frenz.....on Haziq's 'hair-do' ..... and last buat not least...to my beloved hubby cum my Financial Ministry.....thanx for d' budget!!! I really felt greatful ..... :P :P View this Fotopage entry
Amacam......our macho man.....
naDia suYat
Latest entry:I'm Yours by Jason Mraz
This is my most-listen-to song at the moment. It reminded me of the "50 First Date" movie. Such a shweeettt song, isn't..? Enjoy......! * http://www.youtube.com/watch?v=ENmQfEqeBMk Dear B, i'm all yours.... ;-) View this Fotopage entry
wardah hanim
Latest entry:Kenduri 02
View this Fotopage entry
hanum zaki
Latest entry:gi berkelah
Perkenalkan.... our second daughter. Nur fitri aliyah......masa ni aliyah dah ada..... umur 3 bulan camtu..... View this Fotopage entry
dgn papa
Mazlinita Ramly
Latest entry:Cuti-Cuti Malaysia @ Cameron Highlands - 31 May - 01 June 2008
oke... sempena cuti skolah aritu, and disebabkan mak lang and mak teh Qimi yg mengajar kat seberang lautan sanun balik, maka kami sekeluarga decided utk bercuti kat http://www.cameronhighlands.com(cameron)... plan asalnya nak pi Bagan Lalang, but since kat sana cam takde mende so tukar plan.. lagipun holiday neh ditaja oleh mereka berdua kan.. so pegi la jauh skit... nak gi jauh sgt, ada time constraint disitu.. kih.. so, hari Sabtu pagi, sesudah subuh sebelum fajar menyinsing, kitorang pun gerak ke Cam... View this Fotopage entry
yatie manan
Latest entry:grouping
View this Fotopage entry
fara azri
Latest entry:Pindah ke blogger
pindah ke http://faraazri.blogspot.com/(faraazri blog) View this Fotopage entry
alias afishah
Latest entry:anis dan fahim di nexus karambunai
View this Fotopage entry
First Mom
Latest entry:Uncle Sara's Wedding
Edzal, mommy and papa at Uncle Sara's wedding. It's really fun.. View this Fotopage entry
Uncle Sara and wife.. So beautiful..
suraya mohd zain
Latest entry:ude's n-gage
View this Fotopage entry
Norizan Mansor
View this Fotopage latest entry
Beloved adam naufal
Nurul Hidayah
View this Fotopage latest entry
ema razali
View this Fotopage latest entry
animasi nya akuu
rukhiyah yahya
View this Fotopage latest entry
fifi kefli
View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry
azlin ahmad
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016